Sala Melodyjna

CATERING WIELKANOCNY 2017 DLA OSÓB INDYWIDUALNYCH

(uwaga! OFERTA DLA FIRM POD OFERTĄ INDYWIDUALNĄ)

Zupy:

Biały barszcz z wędzonym boczkiem i jajkiem - 15 zł/litr

Barszcz czerwony czysty -8 zł/litr

Barszcz czerwony z jajkiem - 12 zł/litr

Barszcz czerwony z krokietem z farszem jajecznym – 6 zł/porcja

Żur na własnym zakwasie, gotowany na serwatce z wędzonką, chrzanem i białą kiełbasą (podany z jajkami)- 18 zł/litr

Kwaśnica na wędzonym boczku – 14zł/1litr
Zupa cebulowa na białym winie z parmezanem – 16zł/1litr

Jaja wielkanocne:

Jaja z pastą z wędzonej papryki i pomidorów z zieloną pietruszką - 1,50 zł/szt.
Jaja faszerowane z rzodkiewką i szczypiorem - 1,50 zł/szt.
Jaja faszerowane w skorupkach z migdałami w soli - 2,00 zł/szt.
Jaja nadziewane porami z włoskimi orzechami - 2,00 zł/szt.

Jajka z szynką parmeńską i rucolą - 2,50 zł/szt.

Jajka z wędzonym łososiem – 2,00 zł/szt.

Jajka faszerowane pieczarkami– 1,50 zł/szt.

Jajka faszerowane pastą tuńczykową z koniakiem – 2,00 zł/szt.

Jaja dla dzieci: myszki (jajo, rzodkiewka, szczypiorek, żółty ser), sówki (jajo, majonez, szpinak, oliwki, jabłko, marchewka), muchomorki (jajo, pomidor, majonez) - 2,00 zł/szt.

Półmiski jaj: faszerowanych kolorowymi pastami, garnirowanych szynką, łososiem i serem oraz zapiekanych – 22 zł/10 szt.

Półmiski jaj w sosach: zielonym – szpinakowym, majonezowym, tatarskim, czerwonym z kawałkami papryki, wiosennym z rzodkiewką, koperkiem i kiełkami – 25 zł/10 szt.

Mięsa:Szynka wieprzowa pieczona w miodzie z liofilizowaną żurawiną –40 zł/kg
Rolada z boczku pieczona z gruboziarnistą musztardą – 29 zł/kg
Świąteczny schab ze śliwką– 38 zł/kg

Świąteczny schab z suszonymi morelami i śliwkami pieczony w powidłach cytrynowych z rozmarynem – 38 zł/kg
Pieczona karkówka – 26 zł/kg
Kiełbasa biała – 28 zł /kg

Galaretka z nóżek wieprzowych - 8zł/szt

Galantyna z kurczaka – 7 zł/szt

Terriny: z królika, dziczyzny - 7,50 zł/porcja 150 g

Terriny: wieprzowa, drobiowa - 7,50 zł/porcja 150 g

Mus drobiowy - 7,50 zł/porcja 150 g

Roladki drobiowe z boczkiem i suszonymi owocami - 7,50 zł/porcja 150 g

Rulonik z szynki z pastą chrzanowo-jajeczną w galarecie – 6 zł /porcja 2 szt

Rożek z szynki z sałatką jarzynową w galarecie – 6,50 zł/porcja 2 szt

Roladki z wędzonego łososia z serkiem fromage – 7,50 zł/porcja 120 g

Schab ze śliwką w galarecie - 7,50 zł/porcja 150 g

Schab po warszawsku z musem chrzanowym - 7,50 zł/porcja 150 g

Kaszanka cienka/ gruba/pieczona (do wyboru) – 12 zł/kg

Pasztety:Tradycyjny pasztet mięsny z 4 rodzajów mięs (wieprzowo-wołowo-drobiowo-indyczy) - 34 zł/kg
Pasztet z 4 rodzajów mięs z żurawiną - 35 zł/kg

Pasztet z 4 rodzajów mięs z suszonymi śliwkami - 35 zł/kg

Pasztet z 4 rodzajów mięs z grzybami leśnymi - 35 zł/kg
Pasztet cielęco- wieprzowy z pistacjami - 35 zł/kg

Pasztet drobiowo-króliczy - 35 zł/kg

Pasztet drobiowo-kaczy - 35 zł/kg

Sałatki:

Tradycyjna jarzynowa – 25 zł/kg

Słoneczna (makaron risini, gotowana pierś z kurczaka, ananas, kukurydza konserwowa, sos majonezowo-jogurtowy) – 25 zł/kg

Z pestkami (jajka, jabłka, ananas, pestki słonecznika, pestki dyni, kiełki) – 25 zł/kg

Z tuńczyka i jaj podana w kruchych babeczkach – 3 zł/porcja

Dania główne (w cenie dodatek ciepły):Świąteczna szynka wieprzowa w miodowo-musztardowej skorupce – 15 zł/1 porcja

Polędwiczki wieprzowe z konfiturą z czerwonej cebuli – 15 zł/ 1 porcja

Polędwiczki wieprzowe z aromatycznym sosem grzybowym – 15 zł/ 1 porcja

Pierś z indyka pieczona z ziołami, podana z sosem gruszkowym – 15 zł/1 porcja
Pierś z kaczki z sosem z czarnej porzeczki z płatkami migdałów – 19 zł/1 porcja

Kotlet schabowy w płatkach kukurydzianych lub tradycyjny w bułce tartej – 12 zł/szt

Zawijarce drobiowe z serem blue– 12 zł/1 porcja

Ćwiartka kurczaka pieczona w konfiturze cytrynowej z chili – 12 zł/1 porcja

Dodatki do ciepłego dania głównego:

Kluski śląskie – 18 zł/kg

Kopytka – 18 zł/kg

Ciasta:

Babka drożdżowa z rodzynkami i lukrem – 20 zł/kg

Mazurek kajmakowy z bakaliami- 40 zł/szt.

Mazurek kawowy z solonym karmelem i bezikami – 40 zł/szt.

Mazurek pomarańczowy – 40 zł/szt.

Orzechowiec – 32 zł/kg

Sernik z brzoskwiniami – 32 zł/kg

Sernik cytrynowy– 32 zł/kg

Szarlotka z cynamonem i bezą – 30 zł/kg

Sosy do potraw:Sos tatarski – 20 zł/kg
Domowa konfitura z żurawiny z czerwonym winem – 45 zł/kg
Chrzan z jajkiem – 28 zł/kg
Ćwikła – 22 zł/kg
Konfitura z czerwonej cebuli – 18zł/kg

Dania wegetariańskie i wegańskie (opcja do wyboru):

Jaja wegańskie z soi i ziemniaków – 3 zł/sztuka

Półmisek jaj wegańskich garnirowanych majonezem wege oraz warzywami i kiełkami

Pasztet z ciecierzycy - 38zł/kg

Pasztet z soczewicy - 38 zł/kg

Kotlet z płatków owsianych – 5 zł/szt.

Kotlet jaglany z warzywami – 5 zł/szt.

Kotlet jaglany ze szpinakiem – 5 zł/szt.

Kotlet jajeczny z koperkiem i natką pietruszki – 5 zł/szt.

Kotlety z kaszy gryczanej i czarnej fasoli – 5 zł/szt.

Ragout sojowe z warzywami podane z makaronem – 15 zł/porcja

Zupa z czerwonej soczewicy z ziołami – 20 zł/litr

Barszcz czerwony z uszkami z soczewicą lub kapustą z grzybami – 18 zł/litr

Dania garmażeryjne:

Pierogi: z kapustą i grzybami/ z mięsem i kapustą/ ze szpinakiem25 zł/kg

Pierogi: ruskie/ z czerwoną soczewicą - 22 zł/kg

Pierożki małe a’la uszka - 25 zł/kg

Kopytka: tradycyjne, z ziołami, ze szpinakiem - 18 zł/kg

Krokiety: z kapustą i grzybami, z mięsem i kapustą,

ze szpinakiem, jajeczne (szt. ok. 100 g) – 2,50 zł/szt

Zakwasdo żurku własny (0,5 l) - 6 zł

Zakwas do żurku własny bezglutenowy (0,5 l) – 7 zł.

Zasady zamawiania:

Zamówienie należy złożyć do 24 marca 2016 r.

Zamówienie jest realizowane po wpłacie 15% wartości zamówienia.

Odbiór osobisty zamówienia do 26 marca 2016 r. do godz. 15

w Górze Kalwarii, ul. Rybie 6a. Dowóz – indywidualne ustalenia.

W zależności od Państwa preferencji zamówienia będą realizowane

na Państwa paterach

lub

opakowaniach jednorazowych.

Zamówienia: Telefonicznie pod nr: 605 333 097, 609 985 980

lub mailowo pod adresem: sala.bankietowa.melodyjna@wp.pl

Zamówienia powyżej 200 zł – rabat 5%

Zamówienia powyżej 300 zł – rabat 10%


CATERING DLA FIRM

Oferta Cateringowa

dla Firm na

Spotkanie Wielkanocne 2017

Szanowni Państwo,

W bieżącym roku przygotowaliśmy dla Państwa pięć propozycji menu, składających się z tradycyjnych polskich dań i ciast.

Do każdego zamówienia podchodzimy indywidualnie, dlatego jeśli propozycje menu nie spełniają Państwa oczekiwań przygotujemy menu dopasowane do Państwa potrzeb i budżetu. Istnieje również możliwość samodzielnego doboru menu.

Szef Kuchni gwarantuje pyszne jedzenie i duże porcje.

Jesteśmy do Państwa dyspozycji pod numerem telefonu: 605 333 097

lub mailowo pod adresem: sala.bankietowa.melodyjna@wp.pl

Zaproponowane menu obowiązuje dla min. 25 osób.

W przypadku mniejszej ilości osób, prosimy o kontakt.

Organizujemy spotkania wielkanocne u Państwa w firmie

oraz w naszym lokalu.

Prosimy pamiętać o zarezerwowaniu terminu,

gdyż decyduje kolejność zgłoszeń.

Zapraszamy do współpracy.

Domowe Specjały

i Sala Bankietowa Melodyjna

Menu 1

Na zimno

Schab ze śliwką w galarecie

Pasztet drobiowy z żurawiną

Jajka w sosie majonezowym z chrzanem i szczypiorkiem

Jajka faszerowane pastą tuńczykową

Jajka z wędzonym łososiem

Jajka faszerowane pastą pieczarkową ze szczypiorkiem

Sałatka z tuńczyka i jajek podana na babeczce z kruchego ciasta

Sałatka jarzynowa

Sałatka grecka

Dodatki

Masło ziołowe

Chrzan z jajkiem

Ćwikła

Pieczywo

Cena menu od osoby:

35 zł (w cenie: zastawa jednorazowa, obrusy, stroik wielkanocny, transport)

40 zł (w cenie: zastawa, obrusy, stroik wielkanocny, transport)

60 zł w naszym lokalu (w cenie: lampka czerwonego wina, napoje zimne i gorące, obsługa kelnerska)

Podane ceny są cenami netto (VAT 8%).

Do każdego zamówienia gratis

jajka do podziału z solą i pieprzem.

Menu 2

Na zimno

Schab ze śliwką w galarecie

Pasztet drobiowy z żurawiną

Jajka w sosie majonezowym z chrzanem i szczypiorkiem

Jajka faszerowane pastą tuńczykową

Jajka faszerowane pastą pieczarkową ze szczypiorkiem

Jajka z pastą jajeczno-koperkową

Sałatka z tuńczyka i jajek podana na babeczce z kruchego ciasta

Sałatka jarzynowa

Sałatka z ziarnami słonecznika

Dodatki

Masło ziołowe

Chrzan z jajkiem

Ćwikła

Pieczywo

Na słodko

Mazurek kajmakowy

Sernik z brzoskwiniami

Cena menu od osoby:

37 zł (w cenie: zastawa jednorazowa, obrusy, stroik wielkanocny, transport)

42 zł (w cenie: zastawa, obrusy, stroik wielkanocny, transport)

62 zł w naszym lokalu (w cenie: lampka czerwonego wina, napoje zimne i gorące, obsługa kelnerska)

Podane ceny są cenami netto (VAT 8%).

Do każdego zamówienia gratis jajka do podziału z solą i pieprzem.

Menu 3

Na ciepło

Żurek na własnym zakwasie z wędzonką, chrzanem i białą kiełbasą (podany z jajkiem)

Na zimno

Roladki z wędzonego łososia z serkiem fromage oraz cytryną

Pasztet drobiowy z żurawiną

Schab ze śliwką w galarecie

Galantynka z kurczaka

Jajka w sosie majonezowym z chrzanem i szczypiorkiem

Jajka faszerowane pastą tuńczykową

Jajka faszerowane pastą pieczarkową ze szczypiorkiem

Sałatka z tuńczyka i jajek podana na babeczce z kruchego ciasta

Sałatka jarzynowa

Dodatki

Masło ziołowe

Chrzan z jajkiem

Ćwikła

Pieczywo

Na słodko

Mazurek kajmakowy

Sernik z brzoskwiniami

Cena menu od osoby:

44 zł (w cenie: zastawa jednorazowa, obrusy, stroik wielkanocny, transport)

49 zł (w cenie: zastawa, obrusy, stroik wielkanocny, transport)

69 zł w naszym lokalu (w cenie: lampka czerwonego wina, napoje zimne i gorące, obsługa kelnerska)

Podane ceny są cenami netto (VAT 8%).

Do każdego zamówienia gratis jajka do podziału z solą
i pieprzem.

Menu 4

Na ciepło

Żurek na własnym zakwasie z wędzonką, chrzanem i białą kiełbasą (podany z jajem)

Zawijarce drobiowe z pieczarkami, zapiekane ziemniaki, bukiet gotowanych warzyw

Na zimno

Ruloniki z szynki z musem jajeczno-chrzanowym

Pasztet drobiowy z żurawiną

Schab ze śliwką w galarecie

Roladki z wędzonego łososia nadziewane serkiem fromage

Jajka z wędzonym łososiem

Jajka z pastą pieczarkową ze szczypiorkiem

Jajka z pastą jajeczno-koperkową

Sałatka z tuńczyka i jajek podana na babeczce z kruchego ciasta

Sałatka jarzynowa

Mix sałat z grillowanym kurczakiem

Dodatki:

Masło ziołowe

Chrzan z jajkiem

Ćwikła

Pieczywo

Na słodko

Mazurek kajmakowy

Sernik z brzoskwiniami

Babka drożdżowa

Cena menu od osoby:

64 zł (w cenie: zastawa jednorazowa, obrusy, stroik wielkanocny, transport)

69 zł (w cenie: zastawa, obrusy, stroik wielkanocny, transport)

89 zł w naszym lokalu (w cenie: lampka czerwonego wina, napoje zimne i gorące, obsługa kelnerska)

Podane ceny są cenami netto (VAT 8%).

Do każdego zamówienia gratis jajka do podziału z solą i pieprzem.

Menu 5

dla więcej niż 80 osób

Na ciepło

Żurek na własnym zakwasie z wędzonką, chrzanem i białą kiełbasą (podany z jajem)

Na zimno

Schab ze śliwką w galarecie

Pasztet drobiowy z żurawiną

Jajka w sosie majonezowym ze szczypiorkiem

Jajka nadziewane musem pieczarkowym

Sałatka jarzynowa

Mix sałat z grillowanym kurczakiem

Dodatki

Masło ziołowe

Chrzan z jajkiem

Pieczywo

Na słodko

Sernik z brzoskwiniami

Przy zamówieniu dla więcej niż 80 osób

Cena menu od osoby:

28 zł (w cenie: zastawa jednorazowa, obrusy, stroik wielkanocny, transport)

34 zł (w cenie: zastawa, obrusy, stroik wielkanocny, transport)

54 zł w naszym lokalu (w cenie: lampka czerwonego wina, napoje zimne i gorące, obsługa kelnerska)

Podane ceny są cenami netto (VAT 8%).

Do każdego zamówienia gratis jajka do podziału z solą i pieprzem.

Znalezione obrazy dla zapytania wielkanoc 2016

Proponujemy Państwu również wybór kanapek i babeczek kruchych wielkanocnychw cenie od 2 zł za sztukę.

Wybór kanapek na pieczywie mieszanym:

z jajkiem i szczypiorkiem

z jajkiem i kawiorem

z pasztetem drobiowym lub mieszanym i żurawiną

z pieczonym schabem

z salami

z wędzonym łososiem i serkiem fromage

z wędzoną makrelą, ogórkiem kiszonym i koperkiem

Wybór kruchych babeczek:

z pastą jajeczną

z pastą jajeczno-chrzanową

z pastą pieczarkową

z pastą z szynki i chrzanu

z pastą szynkowo-paprykową

z pastą z tuńczyka

z pastą z wędzonego łososia

z pastą z makreli

z tatarem śledziowym

z sałatką z tuńczyka i jajek

W cenie standardowego serwisu (w cenie menu za osobę - bez dodatkowych kosztów) otrzymujecie Państwo:

Przekąski zimne serwowane na talerzach lub tacach

Sałatki serwowane w szklanych salaterkach

Ciasta serwowane na paterach

Podgrzewacze gastronomiczne do dań na ciepło

Jednorazowe talerze, miski, sztućce i serwetki

Obrusy na bufet

Wielkanocny stroik dekoracyjny

Dostarczenie cateringu, nakrycie bufetu i odbiór po imprezie

Na Państwa życzenie rozszerzone usługi serwisowe mogą objąć:

ØZastawę restauracyjną (koszt 5 zł/osoba)

ØStoły (30 zł/szt.)

ØObsługa kelnerska i osoba nadzorująca (od 40 zł/godzina)

Zapraszamy do współpracy.

Pokoje Gościnne

Niezwykle dogodnie jest gdy możesz odpocząć po imprezie na miejscu. Zarezerwuj komfortowy pokój gościnny.

Sprawdź więcej

Przyjęcia Weselne

Kochamy naszych Klientów. Dlatego dla nas Ten Dzień jest również tym Jedynym - tak samo jak dla Was.

Sprawdź więcej

Filmy

Gdy chcesz dowiedzieć się więcej, zobaczyć Melodyjną tak, jakbyś był na niej osobiście - obejrzyj koniecznie nasze filmy.

Sprawdź więcej

Kontakt

Zadzwoń - porozmawiajmy o Twojej imprezie. Napisz - przyślemy Ci ofertę. Bądź pierwszy.

Sprawdź więcej